Bestaat uit beenhesp met asperges, Parmaham met Cavaillon meloen, gerookte kalkoenborst

Mousse van breydelham, salami gevuld met kruidenkaas, gerookte rundsfilet, kasselrib,

Kip met fijne kruiden, gebakken kippendrumstick, sneetje Chorizo

Het koud vleesbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

Perzik gevuld met een tartaar van tonijn

Gerookte zalm met uisnippers

Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen

Gerookte heilbot met mierikswortelroom

Huisgemaakte Gravlachs ( koud gemarineerde zalm met dille )

Tongrolletje uit de Noordzee

Eitje gevuld met krab

Gegrilde gamba

Gerookte makreel met Provençaalse kruiden

Oklahoma gerookte forelfilet

St-Jacobsschelp gevuld met kreeftencocktail

Zoet-zuur gemarineerde scampi

Huisgerookte paling

Zalm Belle-vue


Het visbuffet kan aangevuld worden met 3 extra oesters, ½ kreeft ‘Belle-vue’ ( suppl 14,50 € )

Het koud visbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

•             Breydelham met asperges - tomaat gevuld met grijze garnalen
•             Parmaham met Cavaillon meloen - gegrilde gamba
•             Gerookte kalkoenborst - gerookte forelfilet
•             Gerookte runderfilet - gemarineerde scampi ( 2pp )
•             Gemarineerde kippenbout - zalm ‘ Belle Vue’
•             Gerookte zalm met uisnippers - eitje gevuld met ansjovis


Het buffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,
2 broodjes per persoon worden voorzien.

groentenbuffet bestaande uit gepelde tomaten, groentensalade, griekse salade,

pastasalade met chorizo en pijnboompitten, gemengde jonge sla, aardappelsla

Een assortiment van Italiaanse fijne vleeswaren
•             Parmaham
•             Italiaanse bergham
•             Pancetta
•             Mortadella
•             Italiaanse salami

Aangevuld met een assortiment van Italiaanse kazen
•             Mozzarella tallegio
•             Gorgonzola Pecorino
•             Rigatello Parmesan

Dit geheel wordt aangevuld met:
•             Italiaanse pastasalade
•             Rucola met pastrami
•             Gebakken scampispies in knoflook
•             Mini mozzarella-zongedroogde tomaat-ansjovis
•             Vitello tonato
•             Gemengde Italiaanse rauwkostsalade
•             Assortiment Italiaanse broodjes

Kan aangevuld worden met een stukje huisgemaakte Tiramisu ( suppl 4,20 € )

•             Ansjovisjes in de look - koningsolijven
•             Grissinistokjes - pancetta
•             Haringhapje - parmaham
•             Italiaanse bergham - tête de Moine
•             fetablokjes - mozzarellaspiesje
•             Mortadella - tappenade met toast
•             Zoete pepertjes - ruccola met rundpastrami
•             Zongedroogde tomaten - mousse van Breydelham

Drie koude gerechtjes

•             Carpaccio van rund met ruccola, balsamico en Parmesanschilfers
•             Vitello tonato
•             Gerookte zalm met mierikswortelroom

Drie warme pastagerechten

•             Zelf te kiezen ( u kan de lijst vinden bij het pastabuffet )

Assortiment Italiaanse broodjes

De bouillabaise Borgata is een licht getomateerde vissoep bestaande uit scampi, grijze garnalen, gamba,
Schotse zalm, kabeljauw, wijtingfilet, mosselen, zeebaars en pladijsfilet.
De bouillabaise wordt vergezeld van lookbroodjes en rouille
 

Deze soep kan aangevuld worden met een extra ½ kreeft pp ( suppl 10 € )

Spaans genieten na een Sangria met vers fruit: heerlijke Paëlla bij u thuis

•             Paëlla met vleesassortiment 10 € pp
•             Paëlla met vlees- en visassortiment 12,50 € pp
•             Paëlla met vis- en schaaldierenassortiment 15 € pp

De Paëlla wordt aangevuld met currysaus

De paling wordt klaargemaakt bij ons in het restaurant en vacuüm aan de klant meegegeven in kookzakken.
Thuis hoeft u die enkel op te warmen in heet water zodat de paling niet kan aanbranden en u aan tafel kan wanneer u dit wenst.
Dit systeem heeft dan ook een minimum aan afwas zodat u zelf ook kan genieten.

Paling op diverse wijzen; 700 gr pp ( gewicht met saus inbegrepen )

•             Met garnaalroomsaus en grijze gepelde Noordzeegarnalen 24 € pp
•             In ’t groen 22 € pp
•             Met tomaten en Zuiderse tomatensaus 22 € pp
•             Provençale 22 € pp
•             Gebakken met verse tartaar ( 265gr/portie ) 22 € pp
•             In de room 22 € pp
•             In de room met tuinkruiden 22 € pp

Onze topper: Plateau ‘Fruits de mer’ voor 4 personen:

2 Canadese kreeften
2 noordzeekrabben
8 langoustines
8 gamba's
200 g ongepelde grijze garnalen
4 platte Zeeuwse oesters (000)
8 diepe Zeeuwse oesters (3)
8 wulken
8 clams
12 palourdes
20 Zeeuwse mosselen
8 scheermesjes
160 g kreukels

Dit alles wordt klaargemaakt volgens de regels der kunst met superverse producten.
Rouille, een assortiment broodjes, citrusvinigrette begeleiden deze zeevruchtenschotel.

Kan geheel of gesneden gepresenteerd worden, zowel warm als koud; 6,80 €pp

Materiaal om te snijden, borden, bestek + houder eveneens verkrijgbaar ( 0,75 € pp )

Volledig assortiment: beenham met 2 warme sausen ( mosterd & Provençaalse saus )

Aangevuld met de groenten all-in schotel.

Koude aardappelen kan u vervangen door warme gebakken krieltjes met rozemarijn; 12,80 € pp