Spaans genieten na een Sangria met vers fruit: heerlijke Paëlla bij u thuis

•             Paëlla met vleesassortiment 15,8 € pp
•             Paëlla met vlees- en visassortiment 19,50 € pp
•             Paëlla met vis- en schaaldierenassortiment 22 € pp

De Paëlla wordt aangevuld met currysaus

De paling wordt klaargemaakt bij ons in de zaak en vacuüm aan de klant meegegeven in kookzakken.
Thuis hoeft u die enkel op te warmen in heet water zodat de paling niet kan aanbranden en u aan tafel kan wanneer u dit wenst.
Dit systeem heeft dan ook een minimum aan afwas zodat u zelf ook kan genieten.

Paling op diverse wijzen; 700 gr pp ( gewicht met saus inbegrepen )

•             Met garnaalroomsaus en grijze gepelde Noordzeegarnalen 29 € pp
•             In ’t groen 26,50 € pp
•             Met tomaten en Zuiderse tomatensaus 26,50 € pp
•             Provençale 26,50 € pp
•             Gebakken met verse tartaar ( 265gr/portie ) 27 € pp
•             In de room 27 € pp
•             In de room met tuinkruiden 27 € pp

De bouillabaise Borgata is een licht getomateerde vissoep bestaande uit scampi, grijze garnalen, gamba,
Schotse zalm, kabeljauw, wijtingfilet, mosselen, zeebaars en pladijsfilet.
De bouillabaise wordt vergezeld van lookbroodjes en rouille
 

Deze soep kan aangevuld worden met een extra ½ kreeft pp ( suppl 10 € )

Drie koude gerechtjes

•             Carpaccio van rund met ruccola, balsamico en Parmesanschilfers
•             Vitello tonato
•             Gerookte zalm met mierikswortelroom

Drie warme pastagerechten

•             Zelf te kiezen ( u kan de lijst vinden bij het pastabuffet )

Assortiment Italiaanse broodjes

Foto's zie Facebook. 

Een assortiment van Italiaanse fijne vleeswaren
•             Parmaham
•             Italiaanse bergham
•             Pancetta
•             Mortadella
•             Italiaanse salami

Aangevuld met een assortiment van Italiaanse kazen
•             Mozzarella tallegio
•             Gorgonzola Pecorino
•             Rigatello Parmesan

Dit geheel wordt aangevuld met:
•             Italiaanse pastasalade
•             Rucola met pastrami
•             Gebakken scampispies in knoflook
•             Mini mozzarella-zongedroogde tomaat-ansjovis
•             Vitello tonato
•             Gemengde Italiaanse rauwkostsalade
•             Assortiment Italiaanse broodjes

Kan aangevuld worden met een stukje huisgemaakte Tiramisu ( suppl 4,20 € )

groentenbuffet bestaande uit gepelde tomaten, groentensalade, griekse salade,

pastasalade met chorizo en pijnboompitten, gemengde jonge sla, aardappelsla

Bestaat uit beenhesp met asperges, Parmaham met Cavaillon meloen, gerookte kalkoenborst

Mousse van breydelham, salami gevuld met kruidenkaas, gerookte rundsfilet, kasselrib,

Kip met fijne kruiden, gebakken kippendrumstick, sneetje Chorizo

Het koud vleesbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

Perzik gevuld met een tartaar van tonijn

Gerookte zalm met uisnippers

Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen

Gerookte heilbot met mierikswortelroom

Huisgemaakte Gravlachs ( koud gemarineerde zalm met dille )

Tongrolletje uit de Noordzee

Eitje gevuld met krab

Gegrilde gamba

Gerookte makreel met Provençaalse kruiden

Oklahoma gerookte forelfilet

St-Jacobsschelp gevuld met kreeftencocktail

Zoet-zuur gemarineerde scampi

Huisgerookte paling

Zalm Belle-vue


Het visbuffet kan aangevuld worden met 3 extra oesters, ½ kreeft ‘Belle-vue’ ( suppl 14,50 € )

Het koud visbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

Kan geheel of gesneden gepresenteerd worden, zowel warm als koud;

Materiaal om te snijden, borden, bestek + houder eveneens verkrijgbaar ( 0,75 € pp )

Volledig assortiment: beenham met 2 warme sausen ( mosterd & Provençaalse saus )

Aangevuld met de groenten all-in schotel.

Koude aardappelen kan u vervangen door warme gebakken krieltjes met rozemarijn; 

De prijs is per persoon. 

Onze topper: Plateau ‘Fruits de mer’ voor 4 personen:

2 Canadese kreeften
2 noordzeekrabben
8 langoustines
8 gamba's
200 g ongepelde grijze garnalen
4 platte Zeeuwse oesters (000)
8 diepe Zeeuwse oesters (3)
8 wulken
8 clams
12 palourdes
20 Zeeuwse mosselen
8 scheermesjes
160 g kreukels

Dit alles wordt klaargemaakt volgens de regels der kunst met superverse producten.
Rouille, een assortiment broodjes, citrusvinigrette begeleiden deze zeevruchtenschotel.

•             Breydelham met asperges - tomaat gevuld met grijze garnalen
•             Parmaham met Cavaillon meloen - gegrilde gamba
•             Gerookte kalkoenborst - gerookte forelfilet
•             Gerookte runderfilet - gemarineerde scampi ( 2pp )
•             Gemarineerde kippenbout - zalm ‘ Belle Vue’
•             Gerookte zalm met uisnippers - eitje gevuld met ansjovis


Het buffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,
2 broodjes per persoon worden voorzien.