Traiteur

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met lekker eten te maken heeft.

Onze waaier aan mogelijkheden bestaat uit het verzorgen van familie- en tuinfeesten, babyborrels, communiefeesten en Oklahoma barbecue zowel voor de eindejaarsperiode als voor een feestje in de loop van het jaar. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van uw eetfestijn voor uw vereniging. Eetfestijnen met de Oklahoma barbecue, mosselsouper, pastabuffet, speciale evenementen zoals warme beenhesp, hutsepot, paella, koude en warme buffetten behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor onze royale feestbuffeten en menu's. Indien u allergisch bent aan 1 van de 14 allergenen, gelieve ons dit te melden bij de bestelling. Opgelet: de samenstelling van onze producten kan veranderen.

Een afspraak maken kan via email ( info@laborgata.be ) of op het nummer 0479/27.97.16 Als traiteur met ervaring van hoge kwaliteit, garanderen wij u een uitstekende dienstverlening en een heerlijke gastronomie.

Oklahoma bbq

Dit is een echte aanrader voor ieder die zijn gasten eens super wil verrassen op een gezellige avond uitzonderlijk barbecueen. Bij deze formule geniet u van een 4 - tal uren culinair plezier, gaande van het aperitief met verscheidene verfijnde hapjes tot aan het dessert. Alles van aperitief tot dessert kan op onze barbecue worden klaargemaakt.

Dit alles kan u verder bekijken op onze website.